MESO-FILLERS

Saypha® Meso Filler Treatments brengt vollere lippen, rimpels en lijntjes die tot 90% verminderen, allemaal dankzij de Pistor Eliance Meso Gun. Een langdurig, verbluffend maar zeer natuurlijk resultaat, na slechts één behandeling!

 

Wat zijn Meso-Fillers?
Meso-filler is een Mesobehandeling voor het gezicht met direct resultaat. Bij deze behandeling worden de rimpels opgevuld met hyaluronzuur. De basisstof is een zuiver, natuurlijk, hooggedoseerd hyaluronzuur. Het puurste hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong is 100% biologisch afbreekbaar. Hyaluronzuur is lichaamseigen stof, die het lichaam zelf weer afbreekt. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de fibroblasten aanzetten tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt. Het hyaluronzuur zorgt voor de volle sponsachtige textuur van de huid.

 

Het hyaluronzuur wordt door middel van verschillende prikken in de onderhuid of dermis aangebracht met een Mesogun. De mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype en de rimpeldiepte en dosering van het in te brengen product. 

Het verjongende effect is na de behandeling met hyaluronzuur direct zichtbaar. Meso filler kan op verschillende plaatsen worden toegepast zoals:

 • Lip volume en contouren
 • Voorhoofd Rimpels 
 • Neus Lippenplooien
 • Rokerslijntjes om de mond
 • Mondhoek plooien  
 • Jukbeencontour & Kraaienpootjes 
 • Haviksneus

Hoe verloopt de behandeling?
De filler wordt geinjecteerdmet de Pistor Mesogun. Deze geeft een klein prikje met een vooraf ingestelde hoeveelheid hyaluronzuur filler. Dankzij onze verfijnde injectietechniek van de mesogun wordt het pijngevoel tot een minimum herleid.

Pistor Meso Gun
De Mesogun is ontwikkeld door Dr. Michel Pistor, vooraanstaand arts op het gebied van mesotherapie. De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Door middel van kleine injecties wordt het hyaluronzuur maximaal 3 mm diep in de huid aangebracht en wordt de rimpel of het lijntje zichtbaar opgevuld.

Na de behandeling
Na de behandeling mag je meteen naar huis. Soms kan de huid wat rood zien en er kan sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf. 


Adviezen 
Probeer niet aan de huid te komen of krabben. Hierdoor verhoogt u het risico op irritaties of ontstekingen.

 • Houd de huid schoon en gebruik geen make-up binnen 48 uur na de behandeling.

 • Voorkom de eerste 24 uur na de behandeling inspanning resulterend in transpiratie om irritatie te voorkomen. Vermijd ook warmte-inducerende en/of directe hittebehandelingen zoals sauna, stoom en infraroodstraling.

 • Langdurige blootstelling aan de zon en/of zonnebank moet gedurende de behandelperiode vermeden worden. Gebruik dagelijks een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger. Bij overmatige blootstelling aan UV-straling dit elke twee tot drie uur herhalen.

 • Vermijd intensieve of irriterende behandelingen zoals harsen, laser of IPL en onderga gedurende de behandelperiode geen andere huidbehandelingen, tenzij dit door de huidtherapeut geadviseerd is.

Belangrijk:
Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke hyaluronzuur, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Toch bestaat er een kleine kans op de vorming van bolletje, infectie of een allergische reactie. Hyaluron kan worden opgelost met hyaluronidase, dan is het probleem verholpen.