De specialist
Angela van de Rest - Senteur

Uw persoonlijke wensen en eisen op gebied van huidverzorging en cosmetica zijn niet elke dag hetzelfde. Integendeel, uw huidconditie en leefomstandigheden variëren. U bent uniek en wil daarom ook graag zo behandeld worden.

Schoonheidsspecialiste & nagelstyliste Angela van de Rest heeft ruim 26 jaar ervaring en nodigt u namens De Bjoetiekamer van harte uit voor een unieke ervaring waarbij zij geheel persoonlijk op u, uw huid en wensen in gaat en biedt u in alle omstandigheden een goede cosmetische verzorging.

De Bjoetiekamer is de specialist in de regio die werkt volgens de ‘BDR-methode’. Dit is een combinatie van een peeling met moderne apparatuurtechniek, werkstoffenconcentraten en nieuwe massagetechnieken, die zichtbare verbetering van de huid geeft zonder chirurgische ingreep! Naast huidverzorging kunt u bij de Bjoetiekamer ook terecht voor uw nagels waarbij gebruik wordt gemaakt van een revolutionaire lak-behandeling. Deze lak ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor uw nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die u niet wilt opgeven!

Nieuw bij De Bjoetiekamer zijn de Permanente Make-Up behandelingen. Met secure vakmanschap en persoonlijke analyse brengen wij permanente Make-Up aan volgens de normen van de GGD en de hoge eisen van het Ministerie van Volksgezondheid. De  Bjoetiekamer staat bekend om haar persoonlijke aandacht en ervaring. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom bij De Specialist in Hoevelaken en omstreken.